Informatiemap

Venlo GreenPark

Venlo GreenParkAmphytrionParkomgeving

Inspirerend; het sleutelwoord voor Venlo GreenPark. Venlo GreenPark verrijst in het hart van Greenport Venlo bij het knooppunt Zaarderheiken A67/A73 in Noord-Limburg.

Inspirerend, omdat Venlo GreenPark vlekkeloos overgaat in de eeuwenoude, parkachtige omgeving die daarmee behouden blijft.
Innovatie, het innovatieve epicentrum van Greenport Venlo waar de nieuwste technologieën en trends worden ontwikkeld en toegepast.
Duurzaam, ontwikkeld volgens de Venlo Floriade Principles.

Duurzaamheid, innovatie, logistiek, kennistransfer en marktgerichtheid zijn zaken die van belang zijn voor het welzijn van onze samenleving en bepalen daarmee de richting en toekomst van de groene sector. Partijen die dit besef delen, vinden straks binnen dit marktgedreven en kennisintensief businesspark een plek waar ze kunnen bijdragen aan grootse innovaties en zich als organisatie in samenwerking met het divers aantal partijen kunnen ontwikkelen. Het bedrijfsleven werkt er intensief samen met de wetenschap en gebruikt consumentengedrag als input voor nog meer verrassende innovaties.

Rondom dit unieke samenspel ontstaat het meest complete netwerk van agribusiness, food, fresh en flowers in een internationale omgeving. Een netwerk dat de innovatieve prestaties stimuleert en het werken er bijzonder aangenaam maakt. Hiermee is het the place to be voor professionals die op hun beurt aan de basis staan voor nieuwe ideeën.